Kerstdiner 2018

15 december 2018

Op zaterdag 15 december vond de jaarlijkse kerstmiddag weer plaats in restaurant “De Zoete Inval”. Deze keer is er gekozen voor een buffet, wat wederom tot in de puntjes verzorgt was. De muziek werd verzorgd door de The Diégo’s.Het was een gezellige middag wat ook mede kwam door de leuke quiz die door de verpleegkundigen van het Niercentrum tot in de puntjes was georganiseerd. 

Laatste nieuws

Dagtocht 2023

10 juli 2023

Op 10 juni j.l. was wederom de jaarlijkse boot-tocht georganiseerd. Na een korte reis in een luxe touringcar arriveerden wij in Ouder-Amstel, een plaats aan de boorden van de Amstel met een vakantie-achtige uitstraling.

Erasmus

Boottocht 2021

24 augustus 2021

Met de Salonboot Koningin Juliana zijn wij vanaf Gouda naar Rotterdam gevaren dit was een prachtige tocht, Met een schitterende rondvaart door Rotterdam.Onderweg werden wij zoals we inmiddels gewend zijn van onze vorige vaartochten weer voorzien van een overheerlijk buffet en hebben we genoten van een heerlijk drankje.

Wij zetten ons in voor alle nierpatienten van Kennemerland. Dat houdt in, informatievoorziening, lotgenotencontact, activiteiten en het behartigen van uw belangen.