Dagtocht 2019

1 juni 2019

Op zaterdag 1 juni vond het jaarlijkse patiënten uitje van de KVDEG plaats. Met 54 patiënten, familieleden, begeleiders, getransplanteerden 2 verpleegkundigen vertrokken we met de bus naar Heusen in Noord-Brabant. Het beloofde een mooie dag te worden. Al varend over de Waal en en Boven Merwede genoten we allen van het mooie uitzicht. Tegen de middag ging de BBQ aan en werd het buffet geopend.

Laatste nieuws

Dagtocht 2023

10 juli 2023

Op 10 juni j.l. was wederom de jaarlijkse boot-tocht georganiseerd. Na een korte reis in een luxe touringcar arriveerden wij in Ouder-Amstel, een plaats aan de boorden van de Amstel met een vakantie-achtige uitstraling.

Erasmus

Boottocht 2021

24 augustus 2021

Met de Salonboot Koningin Juliana zijn wij vanaf Gouda naar Rotterdam gevaren dit was een prachtige tocht, Met een schitterende rondvaart door Rotterdam.Onderweg werden wij zoals we inmiddels gewend zijn van onze vorige vaartochten weer voorzien van een overheerlijk buffet en hebben we genoten van een heerlijk drankje.

Wij zetten ons in voor alle nierpatienten van Kennemerland. Dat houdt in, informatievoorziening, lotgenotencontact, activiteiten en het behartigen van uw belangen.