Dagtocht 2018

26 mei 2018

Voor deze dagtocht zijn we vertrokken richting Roelofarendsveen. Daar lag de boot klaar en al snel had ieder een plekje gevonden op de boot. We begonnen met koffie en thee met overheerlijk gebak, waarna de toch begon. Ieder heeft ontzettend genoten van de geweldige vaaromgeving. Via verschillende grote meren kwamen we door Amsterdam Zuid. Rond 14.00 werd de BBQ aangestoken, stond het buffet klaar en waren we op weg naar Volendam via het Markermeer. Het was een geweldige dag!

Laatste nieuws

Dagtocht 2023

10 juli 2023

Op 10 juni j.l. was wederom de jaarlijkse boot-tocht georganiseerd. Na een korte reis in een luxe touringcar arriveerden wij in Ouder-Amstel, een plaats aan de boorden van de Amstel met een vakantie-achtige uitstraling.

Erasmus

Boottocht 2021

24 augustus 2021

Met de Salonboot Koningin Juliana zijn wij vanaf Gouda naar Rotterdam gevaren dit was een prachtige tocht, Met een schitterende rondvaart door Rotterdam.Onderweg werden wij zoals we inmiddels gewend zijn van onze vorige vaartochten weer voorzien van een overheerlijk buffet en hebben we genoten van een heerlijk drankje.

Wij zetten ons in voor alle nierpatienten van Kennemerland. Dat houdt in, informatievoorziening, lotgenotencontact, activiteiten en het behartigen van uw belangen.